biorestaurant

      oliviers      

Catering de calitate

Fie ca este vorba de un eveniment corporate sau privat, imprumutam stil si caracter oricarui moment special si pastram de fiecare data calitatea si standardele pe care ni le-am impus, implicandu-ne in toatalitate pentru a satisface exigentele fiecarui client.


servicii profesionale pentru evenimente corporate


"Pour-les-connaisseurs"


 Catering evenimente Cele mai bune solutii pentru evenimentele dumneavoastra, de la simple cocktail-uri sau cine de gala, la petreceri corporate si private, prezentari de moda, sedinte foto, transmisiuni de televiziune, zile de nastere si onomastice, nunti, botezuri si seri tematice.

 Alegerea meniului 

Gama diversificata de meniuri pentru a satisface toate gusturile si cerintele, incepand de la preparate de tip "finger food", deserturi si miniprajituri de casa, servite pe platouri, pana la preparate sofisticate servite la farfurie sau bufet.


 Servicii conexe Locatii cu capacitati cuprinse intre 20-300 de persoane, respectiv Hotel Arc de Triomphe, Hotel Domenii Plaza, situate in zone rezidentiale si "La-Conac", situat intr-o oaza de verdeata si liniste. De asemenea, la cerere putem furniza scaune, huse de scaune, obiecte de decor pentru personalizarea evenimentului, aranjamente florale, sonorizare, entertainment, etc.

Pentru mai multe detalii vizitati
www.cateringdecalitate.ro